News

Home > News > Content

Resealable Food Grade Freezer Zipper Bags

Weifang Kangle Plastics Co.,Ltd | Updated: Jul 23, 2017


Resealable Food Grade Freezer Zipper Bags Product Detail

Basic Info

  • Application:Food

  • Feature:Moisture Proof, Recyclable, Bio-Degradable

  • Material:LDPE

  • Shape:Plastic Bags

  • Making Process:Plastic Packaging Bags

  • Raw Materials:Low Pressure Polyethylene Plastic Bag

  • Size:25*25mm-550*550mm

  • Thickness:28-100micron

  • Package:Poly Bag, Color Box, Carton

  • Certificate:SGS; ISO; BV

  • Usage:Widely and Recycle

  • Delivery:Short Lead Time

  • Advantage:Resealable; Reusable

  • Specification:SGS

  • Origin:Shandong, China

  • HS Code:3923210000

Resealable Food Grade Freezer Zipper Bags Product Description

  1. Resealable Food grade freezer zipper bags:
    Ziplock bags are designed with a re-closable plastic zipper track. Consumers can easily close bags numerous times by pressing the zipper track.

    2. Feature:
    1)Soft and smooth
    2)excellent tearing strength
    3)pull-resistant
    4)printable
    5)eco-friendly
    6)oem-accepted

    3. Resealable Food Grade Freezer Zipper Bags Usage:
    Used to pack food, medicine, medical apparatus, electronic products, cosmetic, handicrafts and so on; Suit for supermarkets, stores and home.

    4. Factory details:
    Weifang Derano has been in package fields for 6 years. We devoted to strengthen production management and focus on the quality. During past years, we have established good cooperation with more than 36 countries from Europe, North and South Americas, Middle East, Oceania and Asian areas.

    5.Resealable Food Grade Freezer Zipper Bags Service:
    1)Our products can be made according to your requirements,
    Such as size, thickness, printing, package, quantity etc.
    2)Excellent quality and competitive price to be provided.
    3)OEM and your orders are all acceptable.
    4)Third party certificates can be offered as your needs.

    6. Let me answer all your questions in here:
    Q1: Are you the manufacturer or trading company?
    Answer: We are industry and trade integration.
    Q2: Where is your factory?
    Answer: Our factory located in Weifang near to Qingdao Port.
    Q3: Can I get some samples?
    Answer: Sure, samples will be offered to you in advance is our honor.
    Q4: Which type bags do you produce?
    Answer: Bags can be produceded based on your requirement. Please advice material, thickness, size, color, style, quantity, relevant pictures or marks and others.
    Q5: How does your factory do quality control?
    Answer: Quality is the No. 1 priority. We attach great importance to quality control from the beginning of manufacturing. Our factory has gained BV, SGS, ISO certificates.
    Q6: How about your bags quality?
    Answer: Since 6 years, we only received 1.18% quality complaint from our clients.
    Q7: How is the packing and shipping?
    Answer: Color box, carton and pallet package as your needs. Generally 1x20'GP can load 5-12tons and 1x40'HQ can load about 10-22tons. Loading capacity depends on the your package.
    Q8: How long are your lead time?
    Answer: 1x40HQ need 25-35days, and 1x20GP need 10-15days. However, as factory advantage, we have the ability to offer you a short lead time.
    Q9: How is your price?
    Answer: The price is different for different size and type, usually the thicker of the bag, the higher the unit price, which is based on the same size; Before we work out the price, we have to confirm the thickness, size, color, style.
    Q10: Where are your main markets?
    Answer: We have exported to more than 36 countries from Europe, North and South Americas, Middle East, Oceania and Asian areas.

    PS: If you want to know more about our product, pls feel free to contact us. And welcome to our company.

    Irene sincerely waiting for your inquiry!


Resealable Food Grade Freezer Zipper Bags.jpg